CAB CÍMKENYOMTATÓK ÉS CÍMKELEVÁLASZTÓK


CAB EOS1 / EOS4 címkenyomtatók

Egy koncepció – két méret: az EOS széria egyesíti a címkenyomtatók összes funkcióját a könnyű kezelhetőséggel. Az EOS 1 típusú címkenyomtató kisebb helyigénye miatt kisebb méretű munkahelyeken alkalmazható, ennek megfelelően címketekercs befogadó képessége is korlátozottabb, 155 mm külső átmérőjű címke használható. A nagyobb méretű, EOS4 címkenyomtató 210 mm átmérőjű címketekerccsel képes dolgozni, mellyel akár folyamatos nyomtatás esetén is hosszabb használatra képes. Az EOS címkenyomtató család nagyméretű, érintőképernyős LCD kijelzővel rendelkezik, melyek folyamatosan figyelhető a készülék állapota, valamint alkalmassá teszi PC nélküli, stand-alone nyomtatásra. A címkenyomtató család másik fő erőssége az opcionális, 2 db-os akkumulátor csomag, melynek segítségével sem PC-re, sem hálózati kapcsolatra nincs szükség címkenyomtatáshoz. Ezáltal kiválóan alkalmazható raktárakban, illetve mindazon körülmények között, ahol problémát okoz a készülék kábelezése.

CAB MACH4 címkenyomtatók

A sokoldalú címkenyomtató: a MACH4 címkenyomtató család ötvözi a nagyméretű, ipari kivitelű címkenyomtatók szolgáltatásait az asztali címkenyomtatók kis méretével. A készülékbe mind a címke, mind a festékszalag tekercs frontoldalon helyezhető be, továbbá nincs szükség több hengeren is átfűzni a szalagokat, ezáltal a csereidő is jelentősen csökkenthető. A készülékbe maximálisan 205 mm átmérőjű címketekercs helyezhető, mely jelentősen meghaladja kategóriájában más gyártók lehetőségeit. A MACH4 címkenyomtatók 200, 300, és 600 dpi felbontással is elérhetők, továbbá a szokásos kommunikációk mindegyikével (USB, RS232, Ethernet, Centronics, Wifi) rendelkeznek.

CAB A+ címkenyomtatók

Sokoldalú címkenyomtatás:az A+ címkenyomtató család gyakorlatilag minden címkenyomtatási feladatra alkalmas: a felhasznált anyagoknak köszönhetően mostoha körülmények között is használható, nyomtatási sebességének köszönhetően nagy teljesítmény esetén is kiszolgálja a termelést, továbbá szoftver szoláltatásai révén adatbázisból történő nyomtatásra, vagy SAP rendszerhez illesztve is kiválóan alkalmazható. A készülékcsalád minden tagja akár 600 dpi felbontású nyomtatásra képes, nyomtatási sebességük akár 250 mm / sec. A A+ címkenyomtató család tagjai rendre: A2+; A4+; A6+; A8+, melyek specifikációja a nyomtatási szélesség szerint változik. Az A8+ nyomtató nyomtatási szélessége eléri a 220 mm-t, ezáltal nagyobb méretű, pl.: raklap címkék nyomtatására is kiválóan alkalmas.

CAB A4M és XD4 címkenyomtatók

Megoldás a kihívásokra: az A4M és XD4 címkenyomtatók kiválósan alkalmasak kisméretű címkék nyomtatására, melyek mérete 4 mm x 5 mm is lehet, a speciális címkeköz érzékelőnek köszönhetően. Emellett alkalmas gap nélküli folyamatos címkeszalag nyomtatására a pontos címketovábbításnak, valamint távolságmérésnek köszönhetően. Emellett alkalmas kétoldalú címkék mindkét oldalának nyomtatására is. Felbontásukat tekintve 300 és 600 dpi felbontással rendelkeznek, ezáltal kisméretű nyomtatási feladatok is magas minőséggel valósíthatók meg.

CAB A4+T és XD4T címkenyomtatók

A textilnyomtató: a nyomtatófej mellett elhelyezett vezető görgőnek köszönhetően a nyomtatást követően a festékszalag, és textil címke azonnal különválik, ezzel megakadályozva a textilszalag elszíneződését. A készülék alkalmas mind front, mind hátoldal egyidejű nyomtatására, továbbá vágóegységgel, perforálóval, vagy feltekerővel a szalagok későbbi kezelése is egyszerűvé válik. A címkenyomtatók frontoldalán periféria csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre, mellyel PC nélküli vezérlés válik elérhetővé.

CAB XC4 / XC6 címkenyomtatók

Két színnel nyomtatók: köszönhetően a dupla festékszalag tartónak, a készülékcsalád tagjaival lehetőség van 2 különböző színnel történő nyomtatásra, mindkét színnel a teljes nyomtatási szélességben. A készülék ribbon saving funkcióval lett ellátva, ezáltal a festékszalag fogyás mindig a nyomtatott hossz függvénye. Nincs szinkronban a címke előtolás a festékszalag előtolással, így nagyobb címkére kisebb méretű nyomtat elhelyezéssel jelentős festékszalag mennyiség takarítható meg, mely színes festékszalag esetén jelentős megtakarítást eredményez. Mindemellett a az XC4, és XC6 típusok 300 mm átmérőjű címketekercs befogadására képesek, így a tekercscserék is minimálisra csökkenthetők.

CAB PX4 / PX6 címkenyomtatók

Robosztus és precíz: a PX széria címkenyomtatói kifejezetten teljes automatizálásra fejlesztett címkenyomtatók. Kialakításuk egyszerű integrálhatóságot tesz lehetővé bármely automata címkenyomtatási feladathoz. A készülékcsalád tagjai merev, fémházas burkolattal lettek ellátva, továbbá nyomtatási irány szerint balos, és jobbos kivitelben is elérhetők. A címkenyomtatás elbontását tekintve 200 / 300 / 600 dpi felbontással rendelkeznek, továbbá 300 mm / sec nyomtatási sebességükkel nagy teljesítmény esetén is megállják helyüket.

CAB HS / VS címkeleválasztók

A CAB legújabb, ipari kivitelű címkeleválasztói tartós, pontos és gazdaságos megoldást nyújtanak manuális címkézéshez, jelentősen gyorsítva a címkeleválasztási folyamatot. Az automata címkeleválasztással csökkenthetők a selejtszámok, jelentősen lerövidíthetők a ciklusidők alacsony beruházási költségek mellett.

Főbb jellemzők:

  • Alulról felfele, és felülről lefele történő leválasztás
  • Nyomógombos, vagy automata léptetés
  • Címkeszámlálóval ellátott LCD kijelző
  • Lassú és gyors üzemmód
  • 60, 120 és 180 mm széles címketekercs kezelése